• Hotel:  
    Aankomst:  
    Vertrek:  

  • Bekijk hier onze aanbiedingen

Meeting Centers


Meeting Center AC Holten

Meeting Center AC Holten is gelegen aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, in het oosten van het land. Een geschikt meetingpoint voor alle bijeenkomsten die u in alle rust -al genietend van het achtergelegen Twentse landschap- wilt organiseren.


Meeting Center Golden Tulip Amsterdam Riverside

Meeting Center Tulip Inn Amsterdam Riverside is gelegen aan de groene rand van zakencentrum Amsterdam Zuidoost: de Gaasp. Hierdoor is het een ideaal meetingpoint voor bijeenkomsten waarbij u even aan de drukte wilt ontsnappen, zonder daarvoor ver ...


Meeting Center Tulip Inn Bodegraven

Meeting Center Tulip Inn Bodegraven ligt in het Groene Hart van Nederland met steden als Rotterdam, Den Haag en Utrecht op nog geen half uur afstand. Dit meetingcenter is daardoor uitermate geschikt voor bijeenkomsten waaraan mensen uit alle ...


Meeting Center Tulip Inn Leiderdorp

Meeting Center Tulip Inn Leiderdorp ligt, met steden als Rotterdam, Leiden en Den Haag om de hoek centraal voor de Randstad. Een geschikt meetingpoint wanneer u kiest voor een rustpunt tussen de drukke steden.


Meeting Center Tulip Inn Meerkerk

Meeting Center Tulip Inn Meerkerk ligt op ongeveer 8 km afstand van Gorinchem, tussen Breda en Utrecht. Een uitgelezen centrale lokatie voor bijeenkomsten waaraan mensen uit het gehele land kunnen deelnemen.


Meeting Center Tulip Inn Oosterhout

Meeting Center Tulip Inn Oosterhout ligt op 10 km afstand van Breda tussen Utrecht en Antwerpen. Hierdoor is het onder andere een ideale vergaderlocatie voor Belgisch-Nederlandse bijeenkomsten. Gemakkelijk bereikbaar aan de A27.


Meeting Center Tulip Inn Sevenum

Meeting Center Tulip Inn Sevenum is gunstig gelegen in het groene Noord-Limburg. Hierdoor is het een ideaal meetingpoint voor bijeenkomsten waaraan mensen uit Zuid-Oost Nederland, Duitsland en België deelnemen. Gemakkelijk te bereiken via de A67.


Meeting Center Utrecht-De Meern

Meeting Center Utecht-De Meern is centraal gelegen in hartje Nederland. De locatie ligt direct langs de A12 (afslag 15), makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto. De moderne accommodatie is geschikt voor al uw bijeenkomsten: ...

Vind een meetingcentra

Javascript is required to view this map.
×
×