• Hotel:  
  Aankomst:  
  Vertrek:  

 • Bekijk hier onze aanbiedingen

Tulip Inn Hotel Meerkerk


Tulip Inn Meerkerk ligt centraal op de as Utrecht-Breda precies tussen Alblasserwaard en Vijfherenlanden in de gemeente Zederik.
Het hotel is makkelijk bereikbaar langs de A27 en heeft een centrale, maar toch landelijke ligging. Dé perfecte locatie voor een ontspannen overnachting. Parkeren kan gratis op de ruime parking van het hotel en er is gratis Wifi beschikbaar in het gehele hotel.

De 64 sfeervolle kamers zijn voorzien van een ruime en complete badkamer, televisie, telefoon, modemaansluiting en een gezellig zitje. De Superior kamers zijn met name voor de zakelijke gast een uitkomst.Tulip Inn Meerkerk biedt ook onderdak aan een starbucks shop, waar u geniet van heerlijke koffie, en een zelfbeidneingsrestaurant. In het Bedieningsrestaurant Flavours Food&Drinks geniet u bovendien van de heerlijkste gerechten.

Tulip Inn Meerkerk ligt op slechts 10 minuten afstand van de evenementenhal Gorinchem tussen Breda en Utrecht. Hierdoor de perfecte lokatie voor uw zakelijke overnachtingen. Door zijn toeristische ligging in het land van Linge, Merwede en de Biesbosch is het hotel ook uitermate geschikt om er een weekendje op uit te gaan.

Kortom: Tulip Inn Meerkerk heeft alle troeven in huis om het welke gast dan ook naar de zin te maken!

hoteliers.com
Preferred hotels in
Meerkerk

Arrangementen

 • Fluisterboot arrangement

  Ontdek de Biesbosch en geniet van al het natuurschoon vanaf het water!

  Boek nu
 • 2-daags Fietsarrangement

  De Lingeroute is een prachtige fietstocht door Rivierenland. In april en mei kun je hier volop genieten van de bloesem, waar dit gebied zo om bekend staat. Tijdens deze mooie route fiets je niet alleen langs het ...

  Boek nu
 • 2=1 special

  Geniet 2 nachten voor de prijs van 1!

  Boek nu
 • 3-daags Fietsarrangement

  Een prachtig stukje Holland: De Lingeroute is een prachtige fietstocht door Rivierenland. In april en mei kun je hier volop genieten van de bloesem, waar dit gebied zo om bekend staat. Tijdens deze mooie route fiets ...

  Boek nu
 • Fluisterbootarrangement incl. dagschotel

  Wandelen over ruige paden, varen tussen wilgenvloedbossen en een doolhof van kreken: kortom genieten van de Biesbosch!

  Boek nu

Contactgegevens

Energieweg 116
4231 DJ Meerkerk
Netherlands
Tel. +31 (0)183 352 198
Fax. +31 (0)183 352 299
contact this hotel
Javascript is required to view this map.

Restaurant

Meetings en Evenementen


				
×
×