• Hotel:  
  Aankomst:  
  Vertrek:  

 • Bekijk hier onze aanbiedingen

AC Hotel Holten


AC Hotel Holten ligt nabij de A1 van Hengelo naar Apeldoorn, dichtbij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Het hotel is makkelijk bereikbaar met de auto. Een prima uitvalsbasis om er een weekendje op uit te gaan en te genieten van de natuur en cultuur in de omgeving. Parkeren kan gratis op de ruime parking van het hotel en er is gratis WiFi beschikbaar in het gehele hotel.

Bij AC Hotel Holten kunt u voor slechts 12,50 euro per persoon genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

De 60 sfeervolle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer, televisie, telefoon, modemaansluiting en een gezellig zitje. Ook kunt u gebruik maken van één van de extra ruime executive kamers of van de luxe bruidssuite.

Rond de Holterberg zijn vele wandelroutes en fietspaden aangelegd langs heidevelden en bos. U kunt zich hier dus tegoed doen aan de vele gezichten die Overijssel u te bieden heeft. Na een dag werken, fietsen, wandelen of vergaderen is het echt thuiskomen bij AC Holten!

hoteliers.com
Preferred hotels in
Holten

Arrangementen

 • 2-daags fietsarrangement

  Rondje Salland: het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug is uniek. Hier vind je één van de grootste aaneengesloten heidegebieden van Europa. Je waant jezelf soms even in het buitenland dankzij de uitgestrekte ...

  Boek nu
 • Hellendoorn arrangement

  De leukste avonturen beleef je in Avonturenpark Hellendoorn! Met meer dan 30 attracties & shows beleef je met de hele familie het leukste dagje uit!

  Boek nu
 • Twente arrangement

  Glooiende akkers, kronkelende landwegen en riviertjes, verspreide bossen en grote oude bomen. Twente heeft een heerlijke natuur die vraagt om ontdekt te worden!

  Boek nu
 • 3-daags Fietsarrangement

  Rondje Salland: Het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug is uniek. Hier vind je één van de grootste aaneengesloten heidegebieden van Europa. Je waant jezelf soms even in het buitenland dankzij de uitgestrekte ...

  Boek nu

Contactgegevens

Langstraat 22
7451 ND Holten
Netherlands
Tel. +31 (0)548 362 680
Fax. +31 (0)548 364 550
contact this hotel
Javascript is required to view this map.

Restaurant

Meetings en Evenementen


				
×
×